Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείς μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε, ή της αντίστοιχης μεταφορικής για τις υπέρβαρες αποστολές (βάρους > 15 kg). Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σου.

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σου στο καλάθι αγορών, μπορείς να δεις και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σου. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και το βάρος της.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και το mouroutsos.com θα επικοινωνήσει μαζί σου για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση του mouroutsos.com προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Ο χρόνος παράδοσης των αποστολών μέσω ΕΛΤΑ Courier ορίζεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών ο χρόνος προσαυξάνεται κατά 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραδόσεις προϊόντων από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή  από τις 08:00 – 20:00 και Σάββατο από 09:00 – 15:00.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ως 1η εργάσιμη λαμβάνεται η επόμενη εργάσιμη ημέρα. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται το Σάββατο και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα. Οι παραγγελίες που διενεργούνται σε αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτ.-Παρασκ.).

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

Όταν ο τρόπος αποστολής είναι μεταφορική εταιρία, τότε οι ημέρες παράδοσης γίνονται 3-6 εργάσιμες.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το mouroutsos.com καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από αργίες). Ταυτόχρονα με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με τον αριθμό αποστολής, όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της σε πραγματικό χρόνο.

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε “Παραλαβή από το κατάστημα της courier”. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

 

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση του.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σου, επικοινωνήστε μαζί μας στο email social@mouroutsos.com

 

Πιθανές πρόσθετες χρεώσεις

Σε περίπτωση που το συνολικό βάρος των παραγγελλόμενων  προϊόντων ανήκει στην κατηγορία των υπέρβαρων (>15 kg), όπως προαναφέρθηκε, η  μεταφορά και παράδοση διενεργείται από τη συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική εταιρεία. Η συγκεκριμένη μεταφορά και παράδοση, στη βάση του κόστους των εξόδων αποστολής που καταβλήθηκαν κατά τη δημιουργία και ολοκλήρωση της εκάστοτε παραγγελίας, αφορά τη μεταφορά και παράδοση εντός των Αστικών Κέντρων των Πρωτευουσών των Νομών της Ελλάδας. Εάν η διεύθυνση παράδοσης διαφέρει και είναι πέραν της προπεριγραφείσας, ήτοι  πέραν των Αστικών Κέντρων των Πρωτευουσών των Νομών της Ελλάδας, πάντα στη βάση ότι το συνολικό βάρος των παραγγελλόμενων προϊόντων είναι μεγαλύτερο των 15 κιλών, τότε πιθανά να υπάρχει έξτρα / πρόσθετη χρέωση εξόδων μεταφοράς, τα οποία εξαρτώνται και καθορίζονται (από τη μεταφορική εταιρεία) αναλόγως της οριζόμενης και ακριβούς διεύθυνσης παράδοσης.

Για τυχόν διευκρινήσεις ή απορίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνικά στο 27410 48217 ή στο email social@mouroutsos.com.

Εάν χρειάζεται να διενεργηθούν πρόσθετες χρεώσεις το mouroutsos.com ή συνεργάτης μας (υπεύθυνος μεταφορέας) θα επικοινωνήσει μαζί σας, πριν την εκτέλεση της αποστολής για να σας ενημερώσει σχετικά με το ακριβές ύψος και τον τρόπο καταβολής των επιπλέον χρεώσεων για τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του mouroutsos.com  στο email social@mouroutsos.com ή τηλεφωνικά στο +3027410 48217.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας η ομάδα του mouroutsos.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 15:00
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 15:00
ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ κ.ά.:
Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 – 13:00