Η εταιρεία ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ Α.Ε. με το διακριτικό τίτλο «ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ» είναι η τελική μορφή και αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 1978, όταν ένας 25χρονος νέος από την Αρκαδία επέλεξε να εγκατασταθεί στην φιλόξενη περιοχή της Κορινθίας. Γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, με δίψα για δημιουργία και προκοπή, μέσα από σκληρή δουλειά, αξιόπιστη συμπεριφορά και συνέπεια λόγων και έργων δραστηριοποιήθηκε ξεκινώντας με αντικείμενο την ανάληψη και εκτέλεση Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων καθώς και χωματουργικές-ανυψωτικές-οικοδομικές και άλλες πολλές εργασίες. Στη συνέχεια πέρασε στον κλάδο της εμπορίας με αντικείμενο κύρια τη Θέρμανση-Ύδρευση-Άρδευση-Αποχέτευση-Ηλιακή Ενέργεια-Κλιματισμό-Εργαλεία και έχοντας ενεργό ρόλο στην οικοδομή από τα θεμέλια έως την ολοκλήρωσή της.

Το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό, με γνώσεις και κατάρτιση ώστε τα έργα να είναι ποιοτικά και λειτουργικά, καθώς και από πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων και εργαλείων για γρήγορη και έντεχνη κατασκευή.

Το Εμπορικό Τμήμα της εταιρείας έχει πλούσια γκάμα εμπορευμάτων, πάνω από 15.000 κωδικούς, ποιοτικά και ετοιμοπαράδοτα με τιμές λογικές. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο, με τεχνογνωσία και πρόθυμο να εξυπηρετήσει το μεγάλο πελατολόγιο που διαθέτει η εταιρεία μας, όπως Δήμους – Δ.Ε.Υ.Α – Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες – Κατασκευαστικές εταιρείες – Νοσοκομεία – Στρατιωτικές Μονάδες – Ξενοδοχεία – Επαγγελματίες και φυσικά Ιδιώτες, πάντα με χαμόγελο!!!

Δημιουργός και Υποστηρικτής όλης αυτής της προσπάθειας στη μακρόχρονη διαδρομή είναι ο Γεώργιος Μουρούτσος, που με τη βοήθεια των συνεργατών του, κατάφερε να δημιουργήσει μία δυναμική εταιρεία, που ως μότο της έχει τη “Συνέπεια Λόγων και Έργων”.

Η εταιρεία ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ» έχει την έδρα της σε ένα κομβικό σημείο αναφοράς, γνωστό παγκοσμίως, στον ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με στεγασμένους χώρους πολλών τετραγωνικών μέτρων μέσα σε έκταση έξι στρεμμάτων έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις για τη σωστή λειτουργία και αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων της.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας με αφετηρία το 1978 περιλαμβάνουν:
– Χωματουργικές-Ανυψωτικές-Οικοδομικές-Εργολαβικές Εργασίες
– Ανάληψη και εκτέλεση Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων
– Υπόγεια και Εναέρια Δίκτυα ΟΤΕ-ΔΕΗ
– Δίκτυα Ύδρευσης-Άρδευσης-Αποχέτευσης
– Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων
– Έργα οικοδομικά και οδοποιίας
– Φωτοβολταϊκά πάρκα

Από το 1999 αναπτύχθηκε ο Εμπορικός Τομέας, με μία πολύ μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων που καλύπτουν απόλυτα:
– Θέρμανση
– Ύδρευση
– Άρδευση
– Αποχέτευση
– Ηλιακά
– Κλιματισμό
– Εξαερισμό
– Φωτοβολταϊκά
– Εναλλακτική Ενέργεια
– Χημικά
– Βιομηχανικά
– Δομικά
– Εργαλεία
και πολλούς ακόμα τομείς.

Η μακροχρόνια και ανοδική πορεία της εταιρείας στηρίζεται
– στην άριστη ποιότητα κατασκευής και γρήγορης παράδοσης των έργων, με όσο το δυνατόν μικρότερη ενόχληση κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης,
– στην συνεργασία με καταξιωμένους οίκους εσωτερικού και εξωτερικού για την προμήθεια εμπορευμάτων με ποιότητα,αισθητική,ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Για την υγιή και δυναμική ανάπτυξη και λειτουργία της εταιρείας καθοριστικός παράγοντας διαχρονικά είναι το Ανθρώπινο Δυναμικό. Η επιλογή των συνεργατών γίνεται με κριτήριο την επικοινωνία, την εργατικότητα, την τεχνογνωσία, την εμπειρία, το φιλότιμο, την ειλικρίνεια, την εξυπηρέτηση και την αλληλεγγύη, ώστε η ΙΣΘΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ να είναι βιώσιμη και ανταγωνιστική διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην κοινωνία της Κορινθίας και όχι μόνο.