Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές, σταθερές τιμές.


Τρόποι παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Mouroutsos.com ή τηλεφωνικά στο: (+30) 27410 48217.

Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί τις ακόλουθες ημέρες/ώρες:

  • Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00


Τρόποι Πληρωμής

Έχουμε φροντίσει ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με όλους τους δυνατούς τρόπους:

  • Αντικαταβολή στο εκπρόσωπο της εταιρίας courrier
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  • Μετρητοίς κατά την παραλαβή από το κατάστημα
  • Με χρήση της υπηρεσίας VIVA PAYMENTS


Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται με την ΕΛΤΑ COURIER ή με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας.

Οι αποστολές εντός πόλεων επιβαρύνονται με 5€ μέχρι 2 kg (επιπλέον χρέωση 0,60 €/1kg). Η  παράδοση πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ολοκλήρωση επεξεργασίας της παραγγελίας.

Οι αποστολές σε χερσαίους προορισμούς επιβαρύνονται με 3,8€ μέχρι 2 kg (επιπλέον χρέωση 0,80€/1kg).

Οι αποστολές σε νησιωτικούς προορισμούς επιβαρύνονται με 3,8€ μέχρι 2 kg (επιπλέον χρέωση 1,10€/1kg).  Παράδοση έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ) επιβαρύνονται με 6,5€ μέχρι 2 kg (επιπλέον χρέωση 2,50€/1kg). Παράδοση έως 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Για την υπηρεσία αντικαταβολής υπάρχει χρέωση 2.30€ μέχρι 2 kg (επιπλέον χρέωση/kg: Πόλη 0,60€, Χερσαίοι προορισμοί 0,80€, Νησιωτικοί 1,10 €). Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία αντικαταβολής. Σε περίπτωση μη παράδοσης της αποστολής με υπαιτιότητα του παραλήπτη, αυτή επιστρέφεται στον αρχικό αποστολέα την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αφού προηγηθεί ενημέρωσή του). Μπορεί να δοθεί παράταση στο χρόνο παράδοσης της αποστολής, μόνο έπειτα από οδηγία του αποστολέα.

Για εμπορευματική μεταφορά με αντικαταβολή (μεταφορά δεμάτων μεγάλου βάρους) τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής: Χρέωση 5€ μέχρι 10 kg (επιπλέον χρέωση/kg ως 50 kg: 0,50 €). Για κάθε κιλό άνω των 50 κιλών και έως τα 100 κιλά, η χρέωση διαμορφώνεται σε 0,4€/kg και για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 100κιλών η χρέωση διαμορφώνεται σε 0,3€ /kg. Για κάθε αποστολή η επιβάρυνση αντικαταβολής ανέρχεται σε 3€. Η υπηρεσία παρέχεται από κατάστημα σε κατάστημα ή/και κέντρο διαλογής (hub) σε όλο το χερσαίο δίκτυο της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και στην Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κω, τη Λευκάδα, τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και τη Χίο.

Για παράδοση αυθυμερόν η υπηρεσία αντικαταβολής επιβαρύνεται με Επιβάρυνση αντικαταβολής 3,50€.

Η υπηρεσία αντικαταβολής μετρητοίς προς Κύπρο καθορίζεται ως εξής: 17€ ανά αποστολή μέχρι 2 kg (επιπλέον χρέωση έως τα 10 κιλά 5,50€ /1kg). Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 10, η χρέωση ανέρχεται σε 4€. Η επιβάρυνση της αντικαταβολής μετρητοίς είναι 5€, για κάθε αποστολή.

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Σε κάθε περίπτωση, (εκτός φυσικά από την περίπτωση στην οποία ο πελάτης θα παραλάβει από το κατάστημα την παραγγελία του), το Mouroutsos.com ενημερώνει με ακρίβεια τον πελάτη σχετικά με το κόστος αποστολής. Η παραγγελία εκτελείται και αποστέλλεται μετά την συγκατάθεση του πελάτη και εφόσον έχει υπάρξει η σχετική εκπλήρωση της οικονομικής εκκρεμότητας.


Χρόνοι Παράδοσης

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων ποικίλλουν ανάλογα με την ποσότητα, το είδος της παραγγελίας ή κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας των 2 μερών για το χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα τα οποία είναι τυποποιημένα και διαθέσιμα άμεσα προς πώληση, προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 12:00 μ.μ. να παραδίδονται αυθημερόν στην συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία courrier, έτσι ώστε να επιτευχθεί παράδοση εντός 24-48 ωρών. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 12:00 μ.μ. η παράδοση από εμάς θα πραγματοποιείται την επομένη προκειμένου να τις παραλάβετε εντός 24-48 ωρών (εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση 1-2 ημερών).

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο και λόγο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε αν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.