Το mouroutsos.com σας δίνει τη δυνατότητα κατά την έναρξη της παραγγελίας σας να διαλέξετε παραστατικό, ανάμεσα σε απλή απόδειξη ή τιμολόγιο, τα οποία θα λάβετε μαζί με την παραγγελία σας. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάμεσα σε:

  1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή μεταφορά μέσω ebanking

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας, ή τη μεταφορά του μέσω ebanking.

Τράπεζα Eurobank
Λογαριασμός: 0026.0112.71.0200717729
ΙΒΑΝ: GR78 0260 1120 0007 1020 0717 729

Τράπεζα Εθνική
Λογαριασμός: 379/470450-94
ΙΒΑΝ: GR24 0110 3790 0000 3794 7045 094

Τράπεζα Πειραιώς
Λογαριασμός: 5509-058857-236
ΙΒΑΝ: GR88 0172 5090 0055 0905 8857 236

Τράπεζα Alpha
Λογαριασμός: 609-00-2002-011220
ΙΒΑΝ: GR42 0140 6090 6090 0200 2011 220

Το όνομα δικαιούχου είναι «ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ»

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε τον αριθμό παραγγελίας και το όνομα σας.

Τυχόν έξοδα προμήθειας της Τράπεζας για Καταθέσεις διαμέσου διαφορετικής Τράπεζας επιβαρύνουν τον πελάτη/αγοραστή.

Ενημερώστε μας για την πληρωμή, τηλεφωνικά στο +3027410 48217 ή μέσω email στο social@mouroutsos.com

 

  1. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μέσω Vivα Wallet (Viva Payments Services S.A  ) για κάρτες VISA, Mastercard, American Express, JCB, Bancontact κ.ά.. Η Viva Payments Services S.A. (Viva Payments) είναι ένα αδειοδοτούμενο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος. Είναι ένας Ευρωπαϊκός πάροχος ηλεκτρονικών πληρωμών και είναι ο πρώτος πάροχος ηλεκτρονικών πληρωμών εξολοκλήρου βασισμένος στο cloud, εξασφαλίζοντας 24/7 αδιάκοπη εξυπηρέτηση σε όλη την Ευρώπη μέσω του Microsoft Azure.

Στις πληρωμές μέσω Vivα Wallet τηρούνται όλες οι απαιτήσεις ασφαλείας για την ολοκλήρωση αγορών, σύμφωνα με την αναθεωρημένη οδηγία για τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληρωμών (γνωστή ως «PSD2»). Δηλαδή οι σελίδες ηλεκτρονικών αγορών είναι συμμορφωμένες με την οδηγία PSD2 και εφαρμόζεται Ισχυρός Έλεγχος Ταυτοποίησης (IET) πελατών σε όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

Ειδικότερα σύμφωνα με τη 2η Ευρωπαϊκή Οδηγία για τις Υπηρεσίες Πληρωμών (Payment Services Directive 2 – PSD2) απαιτούνται ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών (online πληρωμές και αγορές) με στόχο την προστασία των πελατών από πιθανά κρούσματα απάτης και την περαιτέρω διασφάλιση των διαδικτυακών συναλλαγών.

Η Viva Wallet ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή οδηγία PSD2 και την τεχνολογία 2FA SCA, κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης μίας e-commerce συναλλαγής, για να πραγματοποιήσει την ταυτοποίηση, ενδέχεται να ζητήσει SMS OTP και Security Question ή εναλλακτικά κάποιο μοναδικό φυσικό χαρακτηριστικό του πελάτη (π.χ. βιομετρικά χαρακτηριστικά όπως δαχτυλικά αποτυπώματα, αναγνώριση προσώπου κ.λ.π.)

Συγκεκριμένα:

  • Θα σας ζητηθεί να εισάγετε έναν OTP κωδικό που λαμβάνετε μέσω SMS. Αυτό το βήμα ελέγχου επιτρέπει να πιστοποιηθεί ο κάτοχος της κάρτας χρησιμοποιώντας κάτι που «κατέχει», ήτοι την κάρτα SIM που σχετίζεται με έναν προσωπικό αριθμό τηλεφώνου.
  • Θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μια ερώτηση ασφαλείας. Συγκεκριμένα, καλείστε να αναγνωρίσετε μια ηλεκτρονική πληρωμή/αγορά που έχετε πραγματοποιήσει στο παρελθόν με την ίδια κάρτα, ανάμεσα σε μια λίστα πιθανών συναλλαγών. Είναι πιθανό, η λίστα να μην περιέχει καμία προηγούμενη συναλλαγή οπότε και θα πρέπει να επιλέξετε “Δεν αναγνωρίζω καμία από αυτές τις συναλλαγές”. Σε συνδυασμό με το OTP που έχετε συμπληρώσει παραπάνω έχετε παράσχει τα δύο στοιχεία που απαιτούνται για τον έλεγχο ταυτότητας.

Επιπλέον, γίνονται δεκτά ψηφιακά wallets όπως το Google Pay και το Apple Pay, καθώς και τοπικοί τρόποι πληρωμής, όπως το iDeal, το Przelewy24 και το PayU.

 

  1. Αντικαταβολή 

Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής (μετρητά ή κάρτα).

Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής επιβαρύνεστε με μία επιπλέον χρέωση, η οποία καθορίζεται εκάστοτε από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών και αναγράφεται στο πεδίο ανάλυσης του συνολικού κόστους, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για την εξόφληση ποσού άνω των 500 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) εφόσον είστε καταναλωτής/φυσικό πρόσωπο, ή  ποσού καθαρής αξίας άνω των 500 ευρώ για επιτηδευματίες, ή σύμφωνα με το εκάστοτε επιτρεπόμενο όριο εξόφλησης με μετρητά βάσει της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, δεν επιτρέπεται η πληρωμή σε μετρητά.

Σ’ αυτή την περίπτωση, αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση που δεν επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά, μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο κατάστημα της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, ή στον courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας (πρέπει να έχει ζητηθεί εκ των προτέρων). Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

 

Η μέθοδος αντικαταβολής δεν ισχύει και δεν ακολουθείται στις εξής περιπτώσεις:

  • Όταν η μεταφορά / αποστολή διενεργείται μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας, ήτοι για προϊόντα συνολικού βάρους μεγαλύτερου των 15 κιλών
  • Όταν η συνολική αξία της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) είναι μεγαλύτερη των διακοσίων Ευρώ (200€).

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του mouroutsos.com  στο email social@mouroutsos.com ή τηλεφωνικά στο +3027410 48217.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας η ομάδα του mouroutsos.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 15:00
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 15:00
ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ κ.ά.:
Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 – 13:00