Όπου κι αν βρίσκεστε, έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπερτοπικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές, σταθερές τιμές.


Τρόποι παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Mouroutsos.com ή τηλεφωνικά στο: (+30) 27410 48217 (εσωτ. 13).

Η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί τις ακόλουθες ημέρες/ώρες:

  • Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00


Τρόποι Πληρωμής

Την παραγγελία σας μπορείτε να την πληρώσετε με τους πιο κάτω τρόπους:

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  • Με κάρτα μέσω της χρήσης της υπηρεσίας VIVA PAYMENTS


Έξοδα Αποστολής

Η πολιτική μεταφορικών του mouroutsos.com είναι ανταγωνιστική, απλά δομημένη και σχεδιασμένη στις ανάγκες των πελατών μας.

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier, με συνεργαζόμενη μεταφορική, έως τη μεταφορική εταιρεία επιλογής του πελάτη στην περιοχή των Αθηνών, ή μέσω της χρήσης των ιδιόκτητων μεταφορικών μας μέσων. Ο πελάτης δύναται επιπλέον, εάν το επιλέξει, να παραλάβει την παραγγελία του από το κατάστημα της εταιρείας μας στον Ισθμό Κορίνθου, χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής.

Το εκάστοτε κόστος αποστολής υπολογίζεται ως εξής :

Α) Εάν το τελικό βάρος του αποστελλόμενου δέματος είναι μικρότερο ή ίσο των 2 kg, τότε το κόστος αποστολής ανέρχεται σε € 5 (πέντε ΕΥΡΩ).

Β) Εάν το τελικό βάρος του αποστελλόμενου δέματος είναι μεγαλύτερο των 2kg και μέχρι 30kg, τότε το κόστος αποστολής επιβαρύνεται με € 1 (ένα ΕΥΡΩ) για κάθε επιπλέον κιλό, πέραν των δύο (2kg) πρώτων που το κόστος τους ανέρχεται σε € 5 (πέντε ΕΥΡΩ).

Γ) Εάν το τελικό βάρος του αποστελλόμενου δέματος είναι μεγαλύτερο των 30kg, τότε αυτό:

– Παραλαμβάνεται, με επιμέλεια του πελάτη, από το κατάστημά μας στον Ισθμό Κορίνθου, χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής, ή

– Αποστέλλεται σε μεταφορική εταιρεία επιλογής του πελάτη στην περιοχή των Αθηνών.

Στη δεύτερη περίπτωση την αρχική μεταφορά / αποστολή τη διενεργεί η συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας μεταφορική «ΤΕΜΠΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΑΡΚΟΝΙ 6 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – ΤΗΛ. 210 3427040» και το κόστος της, το οποίο επιβαρύνει τον πελάτη, ανέρχεται σε € 20 (είκοσι ΕΥΡΩ).

Για αποστολές δεμάτων μέχρι 30 kg τιμολογείται το πραγματικό ή το ογκομετρικό βάρος, όποιο είναι μεγαλύτερο. Το ογκομετρικό βάρος ισούται με  (Μήκος Χ Πλάτος Χ Ύψος) : 5000. Οι διαστάσεις τίθενται σε εκατοστά.

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%


Χρόνοι Παράδοσης

«ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ – ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ  –  ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ  –  ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο και το λόγο της καθυστέρησης, καθώς και για να σας προτείνουμε τυχόν εναλλακτικές λύσεις.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και αφορούν εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφορών ή την μεταφορική, ενώ αυτοί μπορούν να διαφοροποιηθούν αναλόγως με τις εκάστοτε συνθήκες.

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, από τη στιγμή που αυτές δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα μας ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως η πρόσφατη πανδημία, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, προβλήματα στο οδικό δίκτυο κ.τ.λ.

Παραλαβή από το κατάστημα της ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΕ

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε με μήνυμα για την ολοκλήρωσή της. Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία λήψης του μηνύματος για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα πρέπει να προσέλθετε εντός τριών (03) εργάσιμων ημερών (συμπεριλαμβανομένου του Σαββάτου)  για την παραλαβή της. Σε περίπτωση που υπάρχει πρόσκαιρη αδυναμία παραλαβής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 27410 48217.