Το mouroutsos.com  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε από την Γ. Μουρούτσος Μονοπρόσωπη ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου Μουρούτσος, με έδρα και φυσικό κατάστημα στον Ισθμό της Κορίνθου και ΑΦΜ 997550579 – ΔΟΥ Κορίνθου, για να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι και την επιχείρηση σας.

Το mouroutsos.com  είναι το ιδανικό ηλεκτρονικό κατάστημα για τον επαγγελματία, ΤΩΡΑ μπορεί να κάνει πιο επικερδείς τις αγορές του.

Στο mouroutsos.com  τις πρώτες ύλες που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας – τεχνίτης για την εκτέλεση των εργασιών του, σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν βρίσκεται, μπορεί να τις προμηθευτεί ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ, αρκεί να επικοινωνήσει απ’ ευθείας μαζί μας.

«Μην το σκέφτεσαι λοιπόν – Είσαι Επαγγελματίας;  –  Έχεις  Επαγγελματικό ΑΦΜ; τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 27410 48217, ή στείλε ΑΜΕΣΑ email στο social@mouroutsos.com»

Το mouroutsos.com  είναι το online κατάστημα στο οποίο θα βρείτε και θα αγοράσετε μοναδικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με τη μεγαλύτερη διαδικτυακή ασφάλεια συναλλαγών.

Η εμπειρία των αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας συναρπάζει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, γιατί η ποιότητα, η ποικιλία, οι χαμηλές τιμές και η άψογη εξυπηρέτηση είναι συνυφασμένα με το mouroutsos.com.

Στο mouroutsos.com παρουσιάζουμε προϊόντα που καλύπτουν πραγματικές μας ανάγκες.

Η ομάδα του mouroutsos.com ερευνά καθημερινά την αγορά και αξιολογεί όλους τους μελλοντικούς συνεργάτες / προμηθευτές της. Επιλέγει τα προς διάθεση προϊόντα στη βάση της ποιότητας, του κόστους και της χρηστικότητας. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εμπειρία σας μοναδική, από την ώρα της αγοράς ενός προϊόντος, μέχρι την ώρα που θα το χρησιμοποιήσετε, προσπαθώντας να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία.

Το mouroutsos.com ήρθε για να δημιουργήσει νέες εμπειρίες αγορών και εξυπηρέτησης, σε ένα περιβάλλον αξιόπιστο, ασφαλές και λειτουργικό!!!

Επώνυμα – Αξιόπιστα – Οικονομικά

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετική με την ιστοσελίδα μας mouroutsos.com,  αλλά και τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 27410 48217 ή ηλεκτρονικά στέλνοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση social@mouroutsos.com

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, η ομάδα του mouroutsos.com

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 15:00
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Δευτέρα έως Σάββατο: 09:00 – 15:00
ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΑΛΛΑΓΩΝ κ.ά.:
Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 – 13:00